Julemanden kommer sejlende til Roskilde søndag d. 2. december. Han forventes at ankomme til sejlklubbens bro kl. 13.30, hvor en masse børn vil stå parat til at tage imod ham.
Sejlklubbens jollesejlere har fået lov til at møde ham på fjorden kl. 13.15 og følge med ham ind til broen.
Kom og vær med:
Vi rigger joller til fra kl. 12.30. Vi julepynter jollerne og laver fælles udendørs opvarmning med sjippetov, hængebænk og vægte.
Medbring varmt tøj, hue, handsker, sejlertøj (tørdragt eller våddrgt), redningsvest (kan evt. lånes), nissehue og nissedragt (hvis I har det).
Du vælger selv om du vil sejle i egen jolle (dog afhængigt af vejret), i følgebåd eller hjælpe nissemor på land. Hun har brug for nissebørn til at være med til julesjov på land mens publikum venter på julemanden.
Vi slutter ca. kl. 14.
Vel mødt.