Så kom foråret og frosten har sat fjorden fri.

Vi håber naturligvis at rigtig mange både og besætninger er friske og klar til årets onsdagskapsejladser. Vi er ved at gennemgå baner, sejladsbestemmelser og har brug for din tilbagemelding for at kunne lavet løbsinddelinger m.m.

Derfor opfordres du til hurtigst muligt, at give en retur besked med information om din deltagelse.

Send en mail til
sejl@notis.dk med informationer om:

1. Navn på båd,
2. Bådtype,
3. Numer i sejl
4. Kapsejladscertifikat - finde den her (eftersend evt. og i øvrigt ikke nødvendigt for turbane)
5. Skipper/ejer

1N

Sejladser 2018

Vi lægger ud med en trimsejlads onsdag d.25. april kl. 18.50

Foråret sejladser: 2. - 9. - 16. - 23. - 30. Maj, samt 6. - 13. og 20. Juni. 2018 (d. 20. Juni afsluttes med grill Veddelev)
Efter sommerferien : 15. - 22. - 29. August, samt 5.., 12. og 19. September 2018