Foredrag "Billigere bådreparation og vedligehold"

På denne klubaften deler vi de tips, vi hver især har, til at mindske omkostningerne til vedligehold og forbedring af vore både og til at være sejler.

Aftenen styres af Peter Kragh som er er ekspert i at finde brugerløsninger på problemer. For et par år siden købte han en sejlbåd, der trængte til en kærlig hånd og han erfarede hurtigt at det er dyrt at have båd. Peter brugte sin ekspertise til at indsamle massevis af besparende og indkomstgenererende løsninger for bådejere. Endvidere vil Peter komme ind på den portal han har oprettet om alt inden for disse emner.

På aftenen deler Peter Kragh ud af tips inden for 8 områder:

• Gør-det selv løsninger

• Billigere bådbutikker

• Alternativer til bådbutikker

• Genbrug af bådting og bådmaterialer

• Spar penge når båden bruges

• Tjen penge som bådejer

• Vær mentalt parat til at spare

• Hjælpemidler til at spare penge

Foredraget, som er for medlemmer af Roskilde Sejlklub, finder sted i Roskilde Sejlklub, Strandgade 12, Roskilde

Tirsdag den 13. februar 2018 kl. 19:00

!! Vi vil meget gerne vide, om du påtænker at komme til dette foredrag. Så send venligst en mail herom til rs.aktiviteter@gmail.com