Kom med på fjorden den 29. maj.

Alle både skal på vandet, når vi har Vild med Vand - Havnens dag den 29. maj.

Om formiddagen sejler vi sammen med vikingeskibe, robåde, kajakker, joller og kølbåde en tur rundt om Elleore, ankrer op sammen med bl.a. Havhingsten i Inderbredningen ud for havnen og spiser frokost. Skippermøde kl. 9.30.

Vi skal vise byen, at der er mange måder at bruge fjorden på.

Kom og vær med sammen med familie og venner.

Der er flere måder, du kan deltage på:

1.      Alle klubbens både og kajakker skal helst på vandet - meld dig som skipper eller deltager med båd til Karl (karfri@ncc.dk) eller kajak til Henrik (henrik.danshoejgaard@gmail.com)

2.      Brug din egen båd og inviter familie, venner eller andre klubmedlemmer med på tur - meld dig som skipper til Preben (prebencosmos@hotmail.com)

3.      Tag på tur i klubmedlemmers både - reserver dagen og tilmeld dig senere i vores bookingsystem, når vi ved hvor mange både der er til rådighed.