Torsdagsspisning
Torsdagsspisning

Det har været en "umulig" sommer, hvor grillaftener ikke har været mulige at planlægge bare
tre dage
frem med sikkerhed for ordentligt vejr, så det er der ikke blevet noget af - beklager.

Nu går vi i gang med efterårssæsonen, og torsdagsspisningerne starter lidt tidligere end normalt d. 28. september.

Konceptet er uændret. Vi laver mad ca. hveranden torsdag til hinanden. Nye med lyst til
fællesspisning er mere end velkomne. Vi finder sammen 4- 6 personer, så man står ikke alene
med ansvaret. Vi hygger os gevaldigt, både når vi spiser, men også når vi står for indkøb og madlavning.

Også i år koster det 40 kr. pr. næse at deltage i spisningen. Det dækker mad, men ikke drikkevarer.
Øl og vand kan trækkes
i automaten, og vin kan købes i køkkenet til 70 kr. pr. flaske (god vin).

Maden er klar kl. 19.00.

Man skal melde sig til senest mandagen før af hensyn til planlægningen.
Man kan skrive sig på listen, der bliver hængt op på opslagstavlen i gangen i klubhuset

Vi har planlagt følgende datoer i den kommende sæson:

28. september, 12. oktober, 26. oktober, 9. november, 23. november og 7. december, 2017,
11. januar, 25. januar, 8. februar, 22. februar, 8. marts, 22. marts og 12. april 2018.

Inge Tønder, Henning & Ingelise Ibsen, Henning Andersen og mig sagde hunden står for maden den første gang.

Lone

E-mail: Lone@godmail.dk