vejledning i tilmelding

1. Det første du skal gøre er, at oprette en profil på hjemmesiden http://www.roskilde-sejlklub.dk/ feltet for oprettelse af profil, finder du nederst i venstres side

2. Når du har oprettet en profil, så skal du melde dig ind i sejlklubben. Tilmeldingsfeltet finder du i øverste højre hjørne. Klik på (tilmelding), og du er godt i gang

3. Når du klikker på (Tilmelding) så for du flere muligheder, det første du skal gøre er at klikke på (klubmedlemskab). Systemet finder selv ud af evt. rabatter junior-, pensionist-, og familierabat. Oplysninger vedr. betalinger via NETS fremgår af hjemmesiden.

4. Når du er blevet indmeldt i sejlklubben, så skal du tilmelde dig det hold der indeholder den aktivitet du skal deltage i. Matchrace, kajak, juniorsejlads og meget mere). Du skal være opmærksom på at der er visse hold du ikke må tilmelde dig uden at have snakket med en fra klubben, det står klart og tydeligt på de hold det omhandler.